Arrangementer

suzzane_ældrefoto

Aktuelt

KULTURNAT den 13. OKTOBER 2017 I VERDENSKULTURCENTRET  MED TEMAET “LOVE AND HUMAN RIGHTS”:  I år er Kulturaften i VerdensKulturCentret dedikeret til kunstrefleksioner og samtale omkring kærlighed og menneskerettigheder. At omfavne forskelle og menneskerettigheder er i centrum for alt, hvad vi gør i huset.

Kl. 18.45 –  kl. 19.30 er der gratis mavedans undervisning v/ Suzzane Sofia Potempa. Alle er velkommen i Nørre Alle 7, 2200 N.

Kl. 19.45  – kl.20.30 er der foredrag om integration af svagtstillede indvandre- og flygtningekvinder v/ Suzzane Sofia Potempa

Læs om alle arrangementer i VerdensKulturCentret ved Kulturnatten 2017
http://vkc.kk.dk/event/kulturnatten-love-human-rights

JULEAFSLUTNING I DANSESKOLEN DEN 6. DECEMBER.  
Det er en tradition gennem 26 år, at danseskolen afholder en utraditionel julefest for elever med gæster. Festen starter kl. 17 i Cafe ”Sendflerekrydderier” i VerdensKulturCentret.
Hvert dansehold fra begynder til avanceret niveau optræder med den dans de har lært i for sæsonen. Udover dette vil der være flere danse at nyde.

Cafe ”Sendflerekrydderier” laver dejlig verdensmad til  arrangementet, som vi spiser kl. ca. 19
.
Tilmelding og betaling skal ske senest den 1. december til  Suzzane Sofia Potempa mobil: 60638403. Betalingen er 100 kr. pr. person Pris pr. barn under 12 år = 50 kr.  Dette betales til Jyske Bank 0705 konto: 0003213080 senest den 1. december 2017.
Drikkevarer køber og betaler man selv i Cafe ”Sendflerekrydderier” på selve aftenen.

DANSENS DAG SØNDAG DEN 29. APRIL 2018        Nyd Dansens dag med Mavedanser Cafe og Verdensdans Søndag den 29. april i VerdensKulturCentret kl. 15 – 17,  hvor bl.a. dygtige elever fra danseskolen og Suzzane Sofia Potempa optræder med mavedans. Publikum vil blive medindraget i en fællesdans.  Der vil desuden være en Bazar med Hope og Angela, hvor du kan købe dansekostume og dansetilbehør i flotte og personlige design.  Der er GRATIS ENTRE og mulighed for at købe mad/ drikkelse i Cafe ”Spisflerekrydderier”.

DANSENS DAG SØNDAG DEN 29. APRIL  2018   Gratis mavedans for børn med en voksen på Dansens Dag Søndag den 29. april kl. 14 –  kl.14.30.  Der er tilmelding til mavedans for børn tlf: 60 63 84 03.

 

KØBENHAVNS KULTURHAVN AUGUST 2018          Skole for Orientalsk Dans optræder ved KØBENHAVNS KULTURHAVN 2018.  Oplev dygtige elever og Suzzane Sofia Potempa optræde / underholde med mavedans en time ved Københavns Kulturhavn.

Læs spændende artikler om mavedansens historie på Suzzane`s blog www. Mavedans.blogspot.com Oplev alsidige og spændende arrangementer i VerdensKulturcentret www.verdenskulturcentret.dk

Få danseskolens nyhedsbrev tilsendt. Tilmeld dig nederst på siden.

 

 

Mavedanser Cafe

Mavedanser Cafe er et forholdsvis nyt tiltag med Suzzane Sofia Potempa i VerdensKulturCentret. I 2013 har der været mange spændende arrangementer lige fra videoforevisning på storskærm om dansens kulturhistorie fra år 1896 til fantastiske storslåede optræden med dansere i verdensklassen. Siden 2012 har der været dans til levende rytmer med musikgruppen Oriental Dance´n Drums og Suzzane, hvor publikum har lært om rytmer, selv deltaget i trommespil og danset.

Mavedanser Cafe er et populært arrangement for alle.

 

grønmavedans

Danseoptræden

Mangler du et festligt, flot og underholdende indslag til din private fest, firmafest eller ved et offentligt arrangement ?
Suzzane Sofia Potempa og hendes dygtige elever tilbyder underholdning med mavedans / Orientalsk Dans fra Mellemøsten.

Minimums pris 1600 kr. ekskl. Transport.

Kontakt for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk

 

Polterabend

Ved en polterabend er det altid en succes med en times undervisning i mavedans for den kommende brud og de involverede. Undervisningen kan foregå i danseskolen som har et smukt orientalsk indrettet lokale eller hos arrangør. Bruden iklædes dansekostume og selskabet får tørklæder til at binde omkring hofterne.

Minimums pris 1200 kr. Prisen forhøjes hvis undervisningen ikke foregår i danseskolen.

Kontakt for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk

 

185

august1 050 27

Foredrag

Suzzane Sofia Potempa holder spændende foredrag med videoforevisning om dansens kulturhistorie fra år 1896 op til i dag.

Der er også mulighed for spændende foredrag om musikken fra Mellemøsten med musikeksempler.

Kontakt Suzzane for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk