Arrangementer

Dansens dag den 29. april    

 Nyd Dansens dag med Mavedanser Cafe og Verdensdans Mandag den 29. april i  Kulturhuset Union kl. 19,  hvor bl.a. dygtige elever fra danseskolen og Suzzane Sofia Potempa optræder med mavedans. Publikum vil blive medindraget i en fællesdans. Der er GRATIS ENTRE og mulighed for at købe mad/ drikkelse i Cafe ”Spisflerekrydderier”.

Københavns Kulturhavn 12. September 2020 kl. 16.15 - 17.15  

“Se mavedans – Lær mavedans” –  Oplev optræden med mavedans til musikgruppen Sabor Flamenco. Oplev dygtige elever, Suzzane Sofia Potempa m.m. fra Dof Skole for Orientalsk Dans optræde / underholde med mavedans ved Københavns Kulturhavn lørdag den 12. september  kl. 16.15 – 17.15. Det sker “Ved muren” på Islands Brygge, 2300 København S. Alle er velkommen. Det er et fantastisk arrangement. Læs mere om Københavns Kulturhavn her: https://kulturhavn.kk.dk/

Danish Open Belly Dance 8. - 10. november 2019 

Suzzane Sofia Potempa underviser og optræder ved Danish Open Bellydance 2019. Billetter og info se hjemmeside https://danishopenbellydance.wordpress.com/

Gratis undervisning i mavedans for begyndere fredag den 8/11 kl. 17 – 18 .

Kom og sæt dine hofter og mavemuskler max på prøve. Mavedans er udfordrende, sjovt og et hit i byen!
Tag din veninde, søster, mor eller din bedstemor under armen og kom til en helt gratis sjov og spændende time, inden du skal ind og underholdes af de professionelle dansere til årets Danish Open Bellydance.
Tilmelding: Send en mail til mail@DanishOpenBellydance.dk… Eller mød op på dagen. Mødetid kl. 16.45 i Glostrup Hallens foyer.
Efterfølgende kan du/I opleve en af Nordeuropas største festivaler i mavedans med konkurrencer, shows, workshops og bazar.
Køb billetter til konkurrencer og shows via billetlugen.dk 

Læs spændende artikler om mavedansens historie på Suzzane`s blog www. Mavedans.blogspot.com Oplev alsidige og spændende arrangementer i Kulturhuset Union www.union.kk.dk

Få danseskolens nyhedsbrev tilsendt. Tilmeld dig nederst på siden.

Mavedanser Cafe

Mavedanser Cafe er et innovativt tiltag med Suzzane Sofia Potempa i Kulturhuset Union. Siden 2013 har der været mange spændende arrangementer med videoforevisning på storskærm om dansens kulturhistorie fra år 1896 og med fantastiske storslåede optræden med dansere i verdensklassen. I  2012 startede live arrangementer med dans til levende rytmer med musikgruppen Oriental Dance´n Drums og Suzzane, hvor publikum har lært om rytmer, selv deltaget i trommespil og danset. Dette udviklede sig til mange spændende arrangementer hvor der danseoptræden og musik med både mavedans og kunstnere fra hele verden lige fra Mexico, Iran, Argentina, Spanien til Hawai.

Mavedanser Cafe er et populært arrangement for alle.

Danseoptræden

Mangler du et festligt, flot og underholdende indslag til din private fest, firmafest eller ved et offentligt arrangement ?
Suzzane Sofia Potempa og hendes dygtige elever tilbyder underholdning med mavedans / Orientalsk Dans fra Mellemøsten.

Minimums pris 1600 kr. ekskl. Transport.

Kontakt for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk

Polterabend

Ved en polterabend er det altid en succes med en times undervisning i mavedans for den kommende brud og de involverede. Undervisningen kan foregå i danseskolen som har et smukt orientalsk indrettet lokale eller hos arrangør. Bruden iklædes dansekostume og selskabet får tørklæder til at binde omkring hofterne.

Minimums pris 1200 kr. Prisen forhøjes hvis undervisningen ikke foregår i danseskolen.

Kontakt for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk

Foredrag

Suzzane Sofia Potempa holder spændende foredrag med videoforevisning om dansens kulturhistorie fra år 1896 op til i dag.

Der er også mulighed for spændende foredrag om musikken fra Mellemøsten med musikeksempler.

Kontakt Suzzane for yderligere oplysninger og pris på mobil: 60638403 eller mail: info@orientalskdans.dk