Om

Skole for Orientalsk Dans

DOF Skole for Orientalsk Dans er en aftenskole, der tilbyder folkeoplysende undervisning siden 1991. Skolen tilbyder også undervisning, kulturelle arrangementer og foredrag, der ikke er under folkeoplysningsloven. Skolen garanterer for den faglige og pædagogiske kvalitet og arbejder under devisen “kvalitet fremfor kvantitet”. Skolen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund og samarbejder med www.shahrazad.dk

Bestyrelsen består af:
Suzzane Sofia Potempa
Mona Bøe
John Højlund Adamsen
Lisbeth Lützhøft
Jette Sondrup

foto til burn out mavedans

Skolens Værdisæt

Skolen mission er at udbrede kendskabet til orientalsk dans, musik og kulturhistorie fra de mellemøstlige lande samt at formidle og bevidstgøre den fysiske og psykiske sundhed, velvære, harmoni og balance.

Skolens vision er at være det foretrukne undervisningssted i Danmark indenfor ”mavedans” – orientalsk dans pga. de fysiske rammer, høj faglig og pædagogisk kvalitet.

foto 2 (35)

Skolens værdigrundlag:

  • Skolen garanterer for den faglige og pædagogiske kvalitet og arbejder under devisen “kvalitet fremfor kvantitet”.
  • I undervisningen skabes der stemninger og følelser i et smukt orientalsk indrettet lokale, der også inspirerer kreativitet og livsglæde. Der er fokus på en fantastisk god motion, sunde og spændende bevægelser, der giver styrke, smidighed, en god koordination, balance, kropsbevidsthed og en flot kropsholdning.
  • Der er fokus på, at man udvikler sin kreativitet og personlighed på en sjov og sund måde. Der er seriøs træning, men ikke uden humor.
  • Man får en undervisning, hvor man både lærer og straks kan anvende, det man har lært.
  • At individuelle hensyn tilgodeses. Der er rummelighed og plads til alle – uanset alder. Der er undervisning for deltagere, der ønsker motion. Der er undervisning for deltagere, der har ambitioner.
  • Musikken der anvendes er inspirerende for krop og sjæl
  • Musikken og viden herom er essentielt for at kunne danse. Man får en ny og spændende viden om dansen, musikken og kulturhistorien fra Mellemøsten og Nordafrika.
  • Man er altid velkommen. Der er et højt serviceniveau og et højt informationsniveau. der er en ligeværdig behandling, uanset om man er begynder eller en professionel danser.
  • Når man går til dans i Dof Skole for Orientalsk Dans, støtter man samtidigt undervisningen af socialt udsatte indvandre- og flygtningekvinder.

Union

Suzzane Sofia Potempa / Dof skole for Orientalsk dans samarbejder med Kulturhuset Union. Union er et kulturelt væksthus på Nørrebro.

De huser, støtter og udvikler Københavns mangfoldige kulturliv gennem festivaler, kunstudstillinger, foredrag, koncerter, konferencer og meget mere. I Union har vi særlig fokus på det kulturliv, der findes blandt borgere med anden etnisk baggrund. Derfor kan du i Union opleve et bredt udsnit af verdens forskelligartede kulturliv under udstillinger, foredrag, koncerter og festivaler.

Det er også muligt at leje lokaler i huset til møder, konferencer eller lignende. Følg med eller modtag nyhedsbrevet fra www.union.kk.dk 


suzzane_guldkjole

Hjertet bag – Skole for Orientalsk Dans

Suzzane Sofia Potempa er leder og underviser i DOF Skole for Orientalsk Dans. Hun underviser hold fra begynder til avanceret niveau.

Suzzane har undervist i mavedans siden 1989, og har bl.a. været initiativtager og arrangør af Orientalsk Festival i Pumpehuset, Kbh. 1992 & ’93, af Verdensmusik og Dans i 1994 & 95, og Tværkulturel Kvindefestival hvert år til 2001. Efterfølgende er hun initiativtager til mindre arrangementer end førnævnte med mavedans, dens musik og kulturhistorie, fordi det giver et større samspil og nærhed med publikum.

Suzzane Sofia Potempa er i dag især kendt for sine undervisningsmetoder, der er præget af livsglæde, livserfaring, mod og faglige kompetencer. I hverdagen underviser hun i mavedans i DOF Skole for Orientalsk Dans samt i motion, sundhed og integrationsfremmende aktiviteter for svagtstillede indvandre- og flygtningekvinder i www.shahrazad.dk. Suzzane Sofia Potempa integrerer samtidigt sine uddannelser og erfaringer som sygeplejerske, fysiurgisk massør, reikimester i Tera Mai healing m.m. i sit daglige arbejde.

Læs Suzzane`s Blog om mavedans – KLIK HER
Følg på facebook “Mavedans -Suzzane Sofia Potempa” – KLIK HER
Se danseklip med Suzzane på YOU TUBE – KLIK HER
Danseundervisning – KLIK HER
Polterabend – Show – KLIK HER
Køb smykket der gør verden smukkere og støt kvinderne i Shahrazad – KLIK HER