Om

DOF Skole for Orientalsk Dans er en aftenskole, der tilbyder folkeoplysende undervisning siden 1991. Skolen tilbyder også undervisning, kulturelle arrangementer og foredrag, der ikke er under folkeoplysningsloven. Skolen garanterer for den faglige og pædagogiske kvalitet og arbejder under devisen “kvalitet fremfor kvantitet”. Skolen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund og samarbejder med www.shahrazad.dk

Bestyrelsen består af:
Suzzane Sofia Potempa
Mona Bøe
John Højlund Adamsen
Lisbeth Lützhøft
Jette Sondrup


Hjertet bag – Skole for Orientalsk Dans

Suzzane Sofia Potempa er leder og underviser i DOF Skole for Orientalsk Dans. Hun underviser hold fra begynder til avanceret niveau.

Suzzane har undervist i mavedans siden 1989, og har bl.a. været initiativtager og arrangør af Orientalsk Festival i Pumpehuset, Kbh. 1992 & ’93, af Verdensmusik og Dans i 1994 & 95, og Tværkulturel Kvindefestival hvert år til 2001. Efterfølgende er hun initiativtager til mindre arrangementer end førnævnte med mavedans, dens musik og kulturhistorie, fordi det giver et større samspil og nærhed med publikum.

Suzzane Sofia Potempa er i dag især kendt for sine undervisningsmetoder, der er præget af livsglæde, livserfaring, mod og faglige kompetencer. I hverdagen underviser hun i mavedans i DOF Skole for Orientalsk Dans samt i motion, sundhed og integrationsfremmende aktiviteter for svagtstillede indvandre- og flygtningekvinder i www.shahrazad.dk. Suzzane Sofia Potempa integrerer samtidigt sine uddannelser og erfaringer som sygeplejerske, fysiurgisk massør, reikimester i Tera Mai healing m.m. i sit daglige arbejde.

Læs Suzzane`s Blog om mavedans – KLIK HER
Følg på facebook “Mavedans -Suzzane Sofia Potempa” – KLIK HER
Se danseklip med Suzzane på YOU TUBE – KLIK HER
Danseundervisning – KLIK HER
Polterabend – Show – KLIK HER
Køb smykket der gør verden smukkere og støt kvinderne i Shahrazad – KLIK HER