Diplomgivende uddannelse i mavedans/orientalsk dans

Diplomgivende uddannelse i
Mavedans / Orientalsk Dans

Underviser Suzzane Sofia Potempa – orientalskdans.dk

Uddannelsen er opdelt i 10 moduler.
Der gives et diplom for hvert enkelt modul.
Desuden kan der opnås et samlet diplom som elite underviser/ danser for hele uddannelsen.

Det er også muligt at tage modulundervisning uden at skulle tage hele uddannelsen.
Uddannelsen og modulerne udbydes både som eneundervisning og holdundervisning.

Der forventes, at du som minimum kan de grundlæggende trin og bevægelser i mavedans. Uddannelsen giver en særdeles grundig viden om mavedans / orientalsk dans både i teori og i praksis. Du lærer koreografier, hvor du får integreret den teoretiske og praktiske viden (rytmer, musikforståelse, dansestil, kulturhistorie, danseteknik, udtryk og følelser). Du får et overblik og en helhed i din dans. Du skal forvente, at der er hjemmearbejde og lektier. Du skal være opmærksom på, at der vil være en teoretisk og praktisk prøve efter hvert modul. Modulundervisningen er for dig, der ønsker at dygtiggøre sig i mavedans som elite danser. Hele uddannelsen er for dig, der ønsker at undervise helt op til eliteniveau. Eneundervisningen aftales fra gang til gang, således at det er muligt at tilgodese individuelle tidspunkter for undervisningen.

Antallet af timer indenfor de enkelte moduler kan variere alt efter dine forudsætninger, hvilket niveau og indsigt, du har i mavedans.

Suzzane Sofia Potempa

Fotograf Thomas Buchberg

Fotograf Thomas Buchberg

Moduler

1. Arabiske grundrytmer – forventet antal undervisningstimer 6-12
I modulet lærer du om 11 arabiske og tyrkiske grundrytmer i teori og i praksis.

2. Arabisk musik: Musikinstrumenter, musikforståelse og musikfortolkning – forventet antal timer 6-12
I modulet lære du om musikinstrumenter fra Mellemøsten. Du bliver i stand til lytte og forstå musikken på en helt ny måde end tidligere. Du bliver i stand til via dansen at fortolke de enkelte musikinstrumenter og selve musikken, som der er tradition for i Mellemøsten.
Bevægelser/ Dans i forhold til arabisk musik i teori og praksis.

Musikstile / dansestile:

3. Baladi – forventet antal timer 6-12
I modulet lærer du om baladi musik og dens opbygning, som er mere komplekst end antaget. Du bliver du i stand til at integrere baladi energien i din dans og danse forskellige baladi genre.

4. Klassisk – forventet antal timer 6–12
I modulet lærer du om klassisk arabisk musik og dens opbygning, som er meget komplekst. Du bliver du i stand til at danse forskellige danse i den klassiske stil.

5. Folklore – herunder kendskab til Nubisk, Khaleegy og spirituel dans – forventet antal timer 6-12 timer
I modulet lærer du om begrebet folklore og spirituel dans. Du bliver du i stand til i teori og praksis at danse folklore danse fra Ægypten. Du får kendskab til forskellige spirituelle danseformer fra Mellemøsten.

6. Fingercymbaler – forventet antal timer 6-20 timer afhængig af forudsætninger.
Du bliver i stand til at forstå og anvende fingercymbaler også samtidigt med, at du danser en dans.

7. Danseteknik, dans med rekvisitter, drejeteknik, skabelon til at lave en koreografi – forventet antal timer 6 -12
Du bliver i stand til at danse varieret i forskellige genre, du lærer om forskellige drejeteknikker samt du får en skabelon til ”how to do” i forhold til at lave en koreografi.

8. Mavedansens historie / Kulturhistorie – forventet antal timer 6-12
Du får en viden om mavedansens historie og bliver i stand til at forstå sammenhænge og kulturhistorien i Mellemøsten.

9. At undervise i orientalsk dans / mavedans og pædagogiske principper i forbindelse med at undervise forventet antal timer 6 – 12
I modulet bliver du i stand til selv at lave en undervisningsplan, udvælge musik, og selv sammensætte kombinationer samt kunne lave koreografier til dine hold. Du får erfaring i at undervise og respons på din undervisningssituation.

10. Underholdende undervisning som eks. Polterabend, kvindearrangementer eller andet. Tips og tricks til at optræde med mavedans for publikum. – forventet antal timer 6-12
Du bliver i stand til at underholde med mavedans og lærer om succeskriterier i forhold til underholdning og danseoptræden.

PRIS
Eneundervisning er for dig, der ønsker en undervisning, hvor der er fuld fokus på netop dig. Pris pr. person for 90 minutter: 500 kr. forudbetales fra gang til gang.
Hele uddannelsen forudbetalt: 25.000 kr. Vil du betale i rater er der et depositum på 5200 kr. Herefter en betaling på 5200 kr. i 4 rater. Ratebetalingen aftales ved tilmeldingen.

Holdundervisning med max. 6 personer: Pris pr. person for hele uddannelsen er forudbetalt 20.000 kr.                                                                                                                                              Betaling i 4 rater a 5200 kr. er i alt inkl. gebyr 21.000 kr.
Holdundervisningen starter søndag den 31. januar 2021 kl. 14 – 18. 1. rate 5200 kr.betales inden den 1/1 2021.                                                                                                                              Undervisningen sker den sidste søndag i hver måned kl. 14 – 18 i 2021 & 2022.

Nærmere oplysninger kontakt Suzzane på tlf: 60638403

Bemærk at danseuddannelse er bindende. Depositum og beløbet returneres ikke uanset årsag. Skulle underviser blive forhindret i at undervise fra 1. modul får du alle pengene retur. Beløbet betales forud til Jyske Bank reg. 0705 Konto 0003213056

STED
Undervisningen foregår i Kulturhuset Union, Nørre Alle 7 på 2. sal, 2200 København N. Der er også mulighed for at undervisningen i visse tilfælde kan foregå via Skype eller Messenger.

TILMELDING
Du er altid velkommen til at henvende dig for yderligere oplysninger. Undervisningsplan og forløb aftales ved tilmelding. Du kan tilmelde dig hos Suzzane Sofia Potempa på mobil 60638403 eller mail: suzzane.potempa@gmail.com

It was our pleasure to have you for our event. Your bellydance performance was extremely graceful and well executed!

Nabanita Sigh Indians in Denmark

Jeg elsker at danse mavedans og undgår samtidigt problemer med menses / iskias. Mavedans er perfekt for kvindekroppen.

Louise Andreasen 31 år

Der er en fantastisk livsglæde på holdet. Jeg bliver altid i bedre humør efter dans og fortryder aldrig jeg tog af sted.

Hanne Dalgaard 59 år