En lyst til at danse

Mavedans for begyndere

Mavedans for begyndere er til dig der måske tænker; jeg kan ikke danse, eller jeg har ikke rytme i kroppen, eller jeg har for mange deller. Frygt ej at danse mavedans er sjovt, man bliver så glad. Mavedans er for alle uanset størrelse og alder. Det vigtigste er, at du har lyst til at danse.

Dansens grundtrin

Grundig undervisning

På danseholdet lærer du dansens grundtrin og bevægelser til spændende musik fra Mellemøsten. Du vil opleve at få en grundig undervisning i danseteknikken. Hele kroppen er involveret i dansens bevægelser. Der trænes både isolerede bevægelser og dansekombinationer. Bevægelserne er graciøse og feminine. Du får en øget kropsbevidsthed, en flot kropsholdning. Du bliver glad og får masser af energi.

mavedans for begyndere - damer der danser med tørklæde rundt om livet

Begynderhold starter løbende

Start på begynderhold

Der er et begynderhold, så nye kan danse det meste af året.

Er du usikker på om mavedans er noget for dig, kan du få en prøvetime, som er 2 lektioner. Du kan du betale for en gang, som er 150 kr. Hvis du ønsker at fortsætte på holdet trækkes beløbet fra den fulde pris.

Når man føler sig sikker i de forskellige bevægelser på begynderholdet, kan man danse på et hold med et højere niveau.

billede af kvinde der danser orientalsk dans og mavedans

HOLDSTART / JANUAR

Der starter et begynderhold for vinter-forår sæsonen i uge 5, hvor man går på et hold én gang pr. uge og der er 12 gange.

billede af kvinde der danser orientalsk dans og mavedans

HOLDSTART /
MAJ

I maj måned starter et begynderhold for sommersæsonen i Maj / Juni, hvor der er 6 gange.

billede af kvinde der danser orientalsk dans og mavedans

HOLDSTART / AUGUST

I august er der mulighed for at danse 4 gange på et begynderhold.

billede af kvinde der danser orientalsk dans og mavedans

HOLDSTART /
SEPTEMBER

I september starter et begynderhold for efterårssæsonen i uge 36, hvor man går på et hold én gang pr. uge og der er 12 gange.

“Mavedans hjælper, hvis man har stress
– det har jeg oplevet.”

Anita Jørgensen , 39 år

“Jeg elsker at danse mavedans og undgår samtidigt problemer med menses / iskias. Mavedans er perfekt for kvindekroppen.”

Louise Andreasen, 31 år

“Der er en fantastisk livsglæde på holdet. Jeg bliver altid i bedre humør efter dans og fortryder aldrig jeg tog af sted.”

Hanne Dalgaard, 59 år

Her finder du os

Hvor foregår mavedans for begyndere?

Undervisningen foregår i et smukt orientalsk indrettet lokale på 2. sal i Kulturhuset Union, Nørre Alle 7, 2200 København N.

Du behøver ikke at investere i en masse smart tøj. Du kan danse i tøj, som føles behageligt at have på, og som ikke strammer ved bevægelse. Feks. kan du have danse i bukser og en top eller en nederdel og en top. I dansetimen får du et tørklæde til at binde omkring hofterne. Det giver en god fornemmelse for bevægelserne, især når man bevæger sin hofter.

kvinder der dansemavedans - mavedans for begynderemavedanser i blå kjole og en anden mavedanser i lilla kjole danser mavedans for begyndere
suzzane potempa der underviser i mavedans for begynderekvinde der dansemavedans - mavedans for begyndere
mavedansere i orientalske kjole danser mavedans for begynderekvinder der dansemavedans - mavedans for begyndere