Undervisning

 

Mavedans – orientalsk dans er en smuk feminin dans, der giver god motion, kropsbevidsthed og m.m.

Du lærer mavedansens trin og bevægelser til spændende rytmer musik fra Mellemøsten, der går ind i hjerte og sjæl. Du får en grundig undervisning i danseteknikken. Der er isolerede og sammensatte bevægelser, der kommer i spil, så hele kroppen er aktiv.

Du får en flot kropsholdning og lærer at bevæge dig med graciøse og feminine bevægelser. Du lærer at udtrykke din personlighed i forskellige stemninger i forhold til koordinering og sammensætning af dansetrin og bevægelser.

En koreografi indlæres altid i efterårssæsonen, fordi alle hold optræder for hinanden med den dans, de har lært ved danseskolen juleafslutning i december. Danseskolens julefest er absolut et populært arrangement for skolens elever, venner og familie.

Online tilmelding til undervisning

Klik på et hold (ses nederst på siden). Udfyld tilmeldingsblanketten og tilmeld dig.. Du får herefter en bekræftelse på din tilmelding tilsendt til din mail samt oplysninger om betaling til Jyske Bank.

Pris for Holdundervisning 24 lektioner = 12 gange er i alt 1400 kr.
Kursusprisen kan betales i 2 rater = 2 x 725 kr.
Særpris for 24 lektioner: 1256 kr. eller 2 x 653 kr.

SÆRPRIS: Deltagere der er bosat i Københavns- eller Frederiksberg kommune kan få særpris – nedsat deltagerbetaling. For at få særpris kræves en dokumentation. Særprisen gælder kun for følgende grupper. – Studerende skal medbringe en kopi af dokumentation for modtagelse af SU. – Lærlinge skal medbringe en kopi af en underskrevet uddannelsesaftale. – Førtidspensionister og efterlønnere skal medbringe en kopi af aktuel dokumentation. – Deltagere der er ledige eller modtager kontanthjælp skal skrive under på en tro og love erklæring.

Betaling refunderes ikke efter holdstart.

Du er altid velkommen til at kontakte Suzzane Sofia Potempa for tilmelding eller for yderligere oplysninger. E-mail: suzzane.potempa@gmail.com eller mobil: 60638403

mavedans