Mavedans for begyndere

Mavedans for begyndere

Måske tænker du, jeg kan ikke danse, eller jeg har ikke rytme i kroppen, eller jeg har for mange deller. Frygt ej at danse mavedans er sjovt, man bliver så glad. Mavedans er for alle uanset størrelse og alder. Det vigtigste er, at du har lyst til at danse.

På danseholdet lærer du dansens grundtrin og bevægelser til spændende musik fra Mellemøsten. Du vil opleve at få en grundig undervisning i danseteknikken. Hele kroppen er involveret i dansens bevægelser. Der trænes både isolerede bevægelser og dansekombinationer. Bevægelserne er graciøse og feminine. Du får en øget kropsbevidsthed, en flot kropsholdning. Du bliver glad og får masser af energi.

Der er et begynderhold, så nye kan danse det meste af året. Der starter et begynderhold for vinter-forår sæsonen i uge 5, hvor man går på et hold en gang pr. uge og der er 12 gange. I maj måned starter et begynderhold for sommersæsonen i Maj / Juni, hvor der er 6 gange. I august er der mulighed for at danse 4 gange på et begynderhold. I september starter et begynderhold for efterårs sæsonen i uge 36, hvor man går på et hold en gang pr. uge og der er 12 gange. Når man føler sig sikker i de forskellige bevægelser på begynderholdet, kan man danse på et hold med et højere niveau.

mavedans for begyndere

Hvor forgår mavedans for begyndere?

Undervisningen foregår i et smukt orientalsk indrettet lokale på 2. sal i Kulturhuset Union, Nørre Alle 7, 2200 København N. Du behøver ikke at investere i en masse smart tøj. Du kan danse i tøj, som føles behageligt at have på, og som ikke strammer ved bevægelse. Feks. kan du have danse i bukser og en top eller en nederdel og en top. I dansetimen får du et tørklæde til at binde omkring hofterne. Det giver en god fornemmelse for bevægelserne, især når man bevæger sin hofter.

Du kan tilmelde dig et hold online længere nede på siden ved at klikke på hold for begyndere. Udfyld tilmeldingsblanketten og tilmeld dig. Du får herefter en bekræftelse på din tilmelding tilsendt til din mail samt oplysninger om betaling til Jyske Bank.

Er du usikker på om mavedans er noget for dig, kan du få en prøvetime, som er 2 lektioner. Du kan du betale for en gang, som er150 kr. Hvis du ønsker at fortsætte på holdet trækkes beløbet fra den fulde pris.

Du er altid velkommen til at kontakte skoleleder og underviser Suzzane Sofia Potempa på mobil: 60638403, hvis du har spørgsmål vedrørende undervisningen eller hvis du vil tilmelde dig til et begynderhold i mavedans.

It was our pleasure to have you for our event. Your bellydance performance was extremely graceful and well executed!

Nabanita Sigh Indians in Denmark

Jeg elsker at danse mavedans og undgår samtidigt problemer med menses / iskias. Mavedans er perfekt for kvindekroppen.

Louise Andreasen 31 år

Der er en fantastisk livsglæde på holdet. Jeg bliver altid i bedre humør efter dans og fortryder aldrig jeg tog af sted.

Hanne Dalgaard 59 år